Няколко думи от нашите курсисти

"Част от нашия екип премина обучение по MS Excel за напреднали. Курсът беше организиран и проведен от Експерт-учебен център ЕООД с невероятен професионализъм - подготовката и организирането, материалите, представянето, вниманието, което беше отделено на всеки, отчитането на резултатите надминаха нашите очаквания. Провеждаме различни обучения, за всички тях получаваме обратна връзка от участниците и наблюдаваме ефективността им на работата. Това обучение оценяваме като едно от най-успешните и ефективни."
"Обученията бяха организирани и проведени на много високо професионално ниво, а разработената програма и индивидуалния подход напълно покриха очакванията и нуждите на участниците. Събина Василева и Дикран Хачикян впечатлиха колегите ни със своя професионализъм, високата си ангажираност, конструктивния и практически подход. Участниците в обученията са изключително доволни от умелото вплитане в курсовете на задачи и практически казуси, които им предоставиха възможността да извлекат максимална полза от придобитите нови знания и умения."
"Искам да благодаря.
Преди около година и половина преминах два курса (Анализ на данни с SQL и MS Excel за напреднали), организирани от DeviseExpert. Днес беше един от най-напрегнатите в професионален план дни напоследък, защото в рамките на изключително кратко време беше нужно да се набере, изчисти, обработи, анализира и визуализира голям обем информация. Най-важното от нея трябваше да се събере на 3 страници и то така, че да бъде разбрано от хора, които не са “навътре в материята”. Дадох си сметка, че нямаше да се справя без наученото по време на тези два курса - и като подход, и като техники. Категорично. Затова искам да изкажа признателността си към Дикран Хачикян и Събина Василева, които водиха тези два курса. И нека, в тези изменчиви времена, бъдем признателни към онези, които някога са ни въоръжили със знанията и уменията да се справяме по-лесно с днешните предизвикателства. Не постигаме нищо без помощта на другите. Добре е да си даваме сметка за това."